Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Druk bezochte Cultuurhuis de Klinker tijdens het vierde Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Voor de vierde keer op rij wordt dit weekend het Tellerlikker Festival georganiseerd. Tijdens het festival wordt u getrakteerd op gratis optredens en voorstellingen in de Klinker en op het Klinkerplein. Dit festival is geheel gratis.
Vrijdagavond werd er een seizoenspresentatie gehouden met previews van voorstellingen voor het komende seizoen.

- advertentie -

Zaterdagmiddag gaf circus Santelli op het Klinkerplein verschillende voorstellingen waarin kleine acts te zien waren. Op de begane grond waren gratis voorstellingen voor de jeugd, zoals de voorstelling Dikkie Dik en de Taart. Op de eerste verdieping was er een grote kinderspeeltuin met schmink, robotjes programmeren, Kikker Kunst Speeltuin, een grote knutseltafel en konden kinderen zich verkleden. In de Rabozaal werden optredens verzorgd door het Kunstencentrum en op de tweede verdieping hield het Kunstencentrum een Open Dag.

Zaterdagavond is er een gratis voorstelling ‘The Inevitables’ van Het Groot Niet Te Vermijden. De voorstelling is gratis er moeten wel van te voren kaarten gereserveerd zijn.

Zondagmiddag zijn er in de grote zaal verschillende optredens van koren en orkesten, de Rabozaal wordt omgetoverd tot een muziekcafé.

Foto’s:  Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button