AlgemeenOp stap

Hertenkamp Nieuwolda opent officieel na grondige verbouwing

- advertentie -

Nieuwolda – Na 4 jaar voorbereidingen door de vrijwilligers van Stichting Nieuwolda is het eindelijk zover: de opening van het nieuwe Hertenkamp in Nieuwolda.

- advertentie -

Vanaf 2014 is er hard gewerkt om het hertenkamp in Nieuwolda te revitaliseren. Nieuwe stallen, een kleine horecavoorziening en de mogelijkheid om de dieren te bezoeken. Een fijne plek in het groen voor jong en oud. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en met behulp van subsidies en sponsoring door het dorp kon het worden gerealiseerd.

Op woensdag 26 september 2018 van 11.00 tot ca. 12.15 uur wordt het nieuwe Hertenkamp feestelijk geopend door de kinderen van de openbare basisschool Letterwies, bewoners van Verpleegcentrum ‘t Hamrik en wethouder Cees Swagerman van de gemeente Oldambt.

De nieuwe naam van het Hertenkamp zal bekend worden gemaakt en ook de uitslag van de prijsvraag; ‘geef de geitjes een naam’. Na de officiële opening is het Hertenkamp nog de hele middag geopend (tot 16.30 uur) voor alle belangstellenden.

Foto: Stichting Nieuwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button