Algemeen

Hennepkwekerij aangetroffen in vrachtwagen trailer Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Aan de Ekamperweg is maandagmorgen een hennepkwekerij opgerold. Het gaat ongeveer om 200 planten. De kwekerij zat verdekt opgesteld in een oude vrachtwagentrailer. Deze is samen met een andere trailer en een zitmaaier in beslag genomen.

- advertentie -

Lees ook: Politie bezoekt op eerste dag 39 adressen in ‘actieweek’ aanpak hennep

Deze week is een speciale ‘Hennep- actieweek’ van de politie in samenwerking met netbeheerder Enexis tegen hennepteelt en de productie van harddrugs. Verwacht word dat het niet bij deze kwekerijen blijft, de actie duurt nog de hele week.

Lees ook: Politie ontmantelt hennepkwekerij in Winschoten

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button