AlgemeenIncidenten

Geuko van Lang raakt betrokken bij verkeersongeluk A7

- advertentie -

Sappemeer – Woensdagmiddag om 13.23 uur moest de brandweer van Hoogezand met spoed uitrukken naar de A7 tussen Hoogezand en Sappemeer voor een verkeersongeval.

- advertentie -

Door een nog onbekende oorzaak botste net na de invoegstrook drie voertuigen waaronder een aangepaste rolstoelbus op elkaar. De 6-jarige Geuko van Lang was naast zijn vader en verpleegkundige inzittende van de rolstoelbus. Volgens zijn vader, Gert Jan maakt Geuko het na omstandigheden goed.

(Lees verder onder de foto): Foto: Fam. van Lang

Geuko is met een rolstoeltaxi naar het ziekenhuis vervoerd. ‘Het is nog wachten op de uitslagen van de röntgenfoto’s’ zegt Gert Jan tegen OldambtNu.nl. De bus is door de klap beschadigd geraakt. ‘Het is nog onbekend hoe snel we de bus weer klaar hebben, hij staat op dit moment bij een schadeherstelbedrijf, het is afwachten…’ 

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Ook over de oorzaak van het ongeluk valt nog niets te zeggen.

Geuko van Lang
Geuko werd op 22 juli 2016 ziek.. Binnen 48 uur takelde hij af van een beetje verkouden naar volledig verlamd. De diagnose: AFM, acute flaccid myelitis. Sinds het begin zijn er diverse acties geweest om geld op te halen ‘Het geld is bedoeld om onze zoon naar Amerika te krijgen. Daar willen we onze zoon laten behandelen en verzorgen Die behandeling is peperduur, ruim €200.000 euro. dus is er veel geld nodig.’ Vertelt vader Gert Jan van Lang. Daar hebben ze meer ervaring met de ziekte.

- advertentie -

Lees ook: Geuko van Lang na 671 dagen terug in Winschoten

- advertentie - 

Foto’s: 112Hoogezand.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button