Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Kruispunt Grintweg-Bovenburen 4 dagen afgesloten wegens werkzaamheden

- advertentie -

Winschoten – In verband met het aanpassen van de kruising Grintweg en Bovenburen in Winschoten wordt de drempel tot maaiveld niveau verlaagd. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 24 september 7.00 uur t/m vrijdag 28 september 16.00 uur. De afsluiting geldt voor alle verkeer, behalve voor voetgangers en fietsers. Fietsers dienen op de locatie af te stappen.

- advertentie -

Er wordt een omleidingsroute ingesteld vanuit de St. Vitusholt via de Molenweg, Provincialeweg N964 en Provincialeweg Heiligerlee. Vanuit Provincialeweg Heiligerlee wordt er een omleiding ingesteld via Provincialeweg N964 en Molenweg.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button