Algemeen

Gezellige middag met de Noordmannen in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Geniet u ook altijd zo van het programma de Noordmannen  elke zondagochtend op Radio Noord met de presentatoren Wiebe Klijnstra en Erik Hulsegge? In dit veel beluisterde programma zijn de heren in veel dorpen te gast en gaan in gesprek met lokale of regionale bekendheden. Ook is Erik bekend van zijn prachtige columns in dit programma en op de site van RTV Noord. Wiebe is bekend van o.a. Klouk en als journalist van met name radio Noord.

- advertentie -

Beide heren zijn dit jaar te gast op de jaarlijkse gezellige middag van de bezoekgroep Midwolda/Oostwold, op 5 oktober in de Goldhoornhof te Oostwold.. Dit mag u niet missen, want het wordt zeer gezellig, Erik zal mooie verhalen vertellen en Wiebe gaat misschien wel Klouk spelen met de aanwezigen en nog veel meer.

De middag begint om 13.30 uur en de entree is slechts € 5,00, inclusief koffie en cake en een hapje en een drankje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button