AlgemeenCultuur

Foto-expositie en nieuwe kalender Natuurlijk Groningen van Jan Sportel Photography

- advertentie -

Midwolda – Zaterdag 22 september 2018 opende Bard Boon, wethouder gemeente Oldambt, de foto-expositie Natuurlijk Groningen in het Bezoekerscentrum Koetshuis in Midwolda.

- advertentie -

De genodigden konden de positieve woorden, over o.a. samenstelling van de expositie, van wethouder Boon volledig onderstrepen.

Deze door Jan Sportel gemaakte foto’s laten een beeld zien hoe hij het groninger landschap, en dan blijkt hij een zwak te hebben voor polders ten noorden van Finsterwolde en Nieuwolda, beleeft. Hij hoopt dat gevoel te kunnen overbrengen aan de bezoekers.

Openingstijden
De expositie is te zien tot en met zondag 16 december 2018. De toegang is gratis. Het Bezoekerscentrum van Het Groninger Landschap op landgoed Ennemaborg te Midwolda is iedere zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Rond de open haard kunt u dan ook nog gebruik maken van ‘de kaart’ en nog genieten van de foto’s en ‘bijkomen’ van de eventuele herfstwandeling door het ‘midwolmer bos’.

Kalender 2019 met foto’s Natuurlijk Groningen
Veel van de ge-exposeerde foto’s hebben ook een plek gekregen in de kalender voor 2019.  De kalender Natuurlijk Groningen verschijnt eind oktober 2018 en is nu reeds te bestellen. Dit kan, met vermelding van naam, adres en aantal via info@jansportel.nl of telefonisch: 06-51957015.

Het formaat is 30×42 cm en heeft een luxe spiraalbinding met ophanghaak. De prijs is € 20,- en wordt gratis thuisbezorgd in de gemeente Oldambt. Verzendkosten buiten de gemeente Oldambt zijn € 4,50.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button