Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl.

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Volleybalvereniging Abiant/Set Uppers streeft naar meer

Winschoten – Afgelopen zaterdag heeft Dames 1 van volleybalvereniging Abiant/Set Uppers de koppositie in de eerste klasse weten te bemachtigen na een 4-0 overwinning op Sivoc.

De Oldambster dames willen aan het einde van het seizoen promoveren naar de promotieklasse. Het is dus de bedoeling dat zei dit seizoen kampioen worden. Na vijf wedstrijden zijn de meiden nog steeds ongeslagen en hebben ze een voorsprong van drie punten op volleybalvereniging Trias uit Delfzijl.

Wedstrijd
Met een flinke service druk werd Sivoc vanaf het begin zwaar op de proef gesteld. De tegenstanders wisten daar niet goed mee om te gaan. Coach Gerr Kuipers complimenteerde zijn team: ”We willen kampioen worden en dan moet je tegen de wat mindere teams geen sets laten liggen. Dames 1 is een jong team, maar heeft de wedstrijd van zaterdag volwassen uitgespeeld. Geen moment had ik het idee dat we punten zouden verliezen. Compliment aan mijn team”

Volleybalvereniging
Abiant Set Uppers heeft ruim 200 leden en is de leukste en grootste volleybalvereniging in het Oldambt. Onze thuishal is de Eextahal te Scheemda. Een gezellig sportcafé waar wij, maar ook onze tegenstanders, graag verblijven. Daarnaast wordt er getraind aan de Stikkerlaan te Winschoten en in aantal kleine sportzaaltjes