Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

Forever Amy – Met de originele band van Amy Winehouse

- advertentie -

Winschoten – Vijfendertig jaar zou ze afgelopen september zijn geworden, de razend populaire Britse jazz- en soulzangeres, Amy Winehouse. Helaas overleed de zangeres in 2011 op 27-jarige leeftijd. Toch wordt haar muziek nog altijd in leven gehouden. ‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door de muziek en liveoptredens van Amy Winehouse. De originele band van Winehouse speelt samen met de Italiaanse zangeres Alba Plano een eerbetoon aan Winehouse haar beste muziek. Op woensdag 17 oktober is de show te zien in de Grote zaal van Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Amy Winehouse wilde niet naar de ‘Rehab’ en belandde op 23 juli 2011 in de roemruchte Club van 27. Haar onstuimige, extravagante leven was een razendsnelle afwisseling van hoogtepunten en diepe dalen, en leverde een aantal memorabele albums op. ‘Forever Amy’ is een ontroerend eerbetoon aan de muziek en het leven van La Winehouse. Het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano doet, qua stem en presentatie, vergeten dat Amy niet zelf op het podium staat. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden, die de jazzdiva door en door kenden en met deze show haar prachtige muzikale nalatenschap levend willen houden.  

Dit eerbetoon aan Amy Winehouse wilt u niet missen! Kaarten voor de voorstelling Forever Amy zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via de www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button