AlgemeenIncidenten

Finsterwolde zoekt brandweervrijwilligers!

- advertentie -

Finsterwolde- De brandweer in Finsterwolde organiseert op maandagavond 8 oktober een informatieavond voor inwoners uit de omgeving die enthousiast worden van het idee om vrijwilliger te worden.

- advertentie -

Mannen en vrouwen, vanaf 18 jaar, uit de omgeving van Finsterwolde, Beerta of Oostwold zijn van harte welkom. De informatieavond duurt van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in de brandweerkazerne in Finsterwolde aan de Bospad 1.

Vrijwilligers gezocht
De brandweer in Finsterwolde is op zoek naar vrijwilligers. Brandweervrijwilligers komen niet alleen bij brand in actie. Als de pieper afgaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, rampen, ernstige verkeersongevallen wordt de hulp van de brandweer ingeroepen. Wij zijn er voor het redden van mens en dier.

Voor wie?
Onze vrijwilliger is een man of vrouw, woont en werkt in de buurt van de post en kan zich snel vrijmaken om op onverwachte momenten uit te rukken. In principe kan iedereen vrijwilliger worden. Jong of iets ouder, ongeacht welk beroep je uitoefent. Er zijn wel een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Kom langs!
Geïnteresseerd, maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Kom dan naar onze informatieavond. Wij gaan graag met je in gesprek over ons vak!

Foto: Mark Heikens/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button