Algemeen

Winschoter Duitse dagen, steeds groter en groter

- advertentie -

Winschoten- Vandaag, Woensdag 3 oktober, is het weer zo ver! Vele Duitsers komen dan naar hartje Winschoten om hun vrije feestdag te vieren. Niet alleen de Duitse maar ook de Nederlandse bezoekers komen hier steeds meer op af, want iedereen is natuurlijk van harte welkom!

- advertentie -

Drukte
Winschoter Duitse dagen 3.0 welke bekend staat om de drukste van de drie. Uiteraard staan daarom deze dag de verkeersregelaars wederom paraat om het verkeer zo goed mogelijk te begeleiden. Om ieder te vermaken zijn er diverse entertainers, muzikanten en straatartiesten, zoals een goochelaar, clown, de Pirates en nog meer te vinden in de winkelstraten van Winschoten.

Samenwerking
Dit jaar is er een samenwerking met leerlingen van de muziekopleiding van het Dollard College, deze dol enthousiaste kinderen zullen laten zien wat ze in huis hebben. Daarnaast is er akkoord gegeven voor extra ruimte om de braderie met rommelmarkt verder uit te kunnen breiden en wordt het zo steeds groter en groter.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button