AlgemeenIncidenten

Politie zoekt messentrekker na incident in Langestraat

- advertentie -

Winschoten – Weet jij iets over een bedreiging met een mes zaterdagavond laat in de Langestraat in Winschoten? Neem dan contact op met de politie.

- advertentie -

Iets na half twaalf werden twee jongens met een ongeveer dertig centimeter groot mes bedreigd door de tot nu toe onbekende jongeman. Dat gebeurde tussen de DA-drogisterij en de Hema. Een van de jongens had kort ervoor een opmerking gemaakt toen de onbekende op straat een fles kapot had gesmeten.

Voordat de jongeman het mes tevoorschijn haalde, werd een van de jongens door hem in het gezicht geslagen. Met het mes maakte hij vervolgens steekbewegingen. De twee jongens renden er vandoor en waarschuwden de politie.

Signalement
De dader zou ongeveer 20 jaar moeten zijn, is om en nabij 1.90 groot en heeft een smal gezicht. Hij droeg een zwarte snapback-pet met daarover heen een rode capuchon die aan een zwarte jas vast leek te zitten. Hij had een donkerblauwe rugtas bij zich. De onbekende zat in eerste instantie op een bankje bij de Hema met nog twee jongens.

De politie wil de dader opsporen. ‘Misschien dat we zo ook kunnen voorkomen dat hij opnieuw in het uitgaansgebied met een mes gaat staan zwaaien. Kun je ons helpen, bel dan met 0900-8844 en vraag naar het bureau in Winschoten. Je kunt ook je informatie kwijt via het meldingenformulier op de site van politie.nl.’ aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button