Algemeen

Autorijschool doet mee aan tv programma

- advertentie -

Winschoten – In juli werd Autorijschool Richard Schut telefonisch benaderd door de programma makers om als beste rijschool uit de provincie Groningen mee te doen aan het RTL4 programma De beste van Nederland. ‘Dit is natuurlijk een hele eer en een kroon op het werk, hierop hebben wij gelijk ja gezegd’ Aldus Richard Schut, eigenaar van de rijschool.

- advertentie -

Op zondag 30 september is het nieuwe seizoen gestart van deze TV show. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren hierin de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het tegen elkaar opnemen.

Stemmen
Met leuke, persoonlijke en hier en daar gekke en opvallende vlogs, mogen ondernemers alles uit de kast halen om via eigen sociale media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar word.

In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste rijscholen van Nederland, waaronder dus Autorijschool Richard Schut uit Winschoten. Het nieuwe seizoen van De beste van Nederland start zaterdag 6 oktober om 15.30 uur op RTL4 met de strijd tussen de rijscholen.

Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op https://www.debestevannederland.tv/polls/rijscholen kan er direct gestemd worden op hun favoriete vlog.

De poll is geopend op vrijdag 28 september om 12.00 uur en sluit op maandag 29 oktober om 12.00 uur. De winnaars van de verschillende branches worden op donderdag 1 november om 19.00 uur live bekend gemaakt op de Facebookpagina van de show, www.facebook.com/debestevannederland

‘We hopen natuurlijk dat veel mensen een stem uitbrengen’ aldus Richard Schut. ”Onze VIP leerling Fabiola Volkers zal op Instagram nog een landelijke shout out en verloting doen. Zijn jullie ook allemaal zo benieuwd zijn naar onze vlog? Wij vonden het in ieder geval erg leuk om de vlog te maken en zo jullie een stuk van ons werk en onze rijschool te kunnen laten zien.

Omdat we trots zijn op wat we al bereikt hebben willen we een aantal prijzen verloten onder de mensen die op ons stemmen. Deze actie is te volgen op onze Facebook pagina en de Instagram pagina van Fabiola Volkers. Op 1 november vind hiervan de trekking plaats.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button