Algemeen

Overweg Scheemda met hek dicht voor autoverkeer

- advertentie -

Scheemda – Na de tijdelijke maatregelen is nu duidelijk wat er nog meer gaat veranderen aan de spoorwegovergang aan de Vogelzangsterweg in Scheemda. Deze wordt afgesloten met een hek. Daarmee wordt de weg definitief afgesloten voor autoverkeer.

- advertentie -

Agrariërs uit de omgeving kunnen het hek op afstand elektronisch openen, zodat ze hun akkers kunnen bereiken. Fietsers en voetgangers kunnen het hek straks wel passeren. Het hek is al in bestelling en zodra die er is, plaatst Prorail deze.

Naast deze maatregel komen er extra borden, worden er actieve verkeerscontroles gehouden en gaat ProRail ervoor zorgen dat de overgang sneller wordt beveiligd dan in eerste instantie was gepland.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button