AlgemeenOp stap

Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden

- advertentie -

Winschoten-  De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

- advertentie -

Bibliotheek Winschoten biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een (andere) baan.

Bij elke Walk&Talk bijeenkomst krijg je tips over een ander onderwerp zoals netwerken, hoe leest een HR medewerker je cv, open sollicitaties etc. Je krijgt praktische tips die samen met de ervaring van andere werkzoekenden antwoord geven op jouw vragen. Zo word je je eigen deskundige in jouw zoektocht naar werk.

Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.

Op 18 oktober komt personeelsadviseur Birgit Bisschop. Ze houdt gratis spreekuren op verschillende locaties voor werkzoekenden en geeft informatie en advies over wet- en regelgeving, verplichtingen en solliciteren.

“Een tussenstap voor nieuwe energie Je bent op zoek naar (ander) werk en je loopt tegen van alles aan. Je wordt niet goed van alle verplichtingen en wet- en regelgeving. Wat doet dat met jou? Je bent in een onbekende wereld terecht gekomen en je wilt verder. Maar hoe?” Birgit helpt je graag op weg!

- advertentie -

Wat is Walk&Talk?
Walk&Talk zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en volop ruimte is om te netwerken. Voor deze opzet is veel belangstelling. Walk&Talk bijeenkomsten worden in een groot aantal bibliotheken in Nederland georganiseerd.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button