Algemeen

Winschoter webbouwer scoort en VV Eenrum zegeviert met huisverloting

- advertentie -

Winschoten/ Eenrum –  Het voelde als een omhaal in de kruising. Toen zondagavond laat het minimaal vereiste aantal te verkopen loten van de huisverloting van voetbalvereniging Eenrum werd behaald, hoorden de webbouwers van NC-websites in Winschoten een virtueel luid gejuich losbarsten op de tribunes. De strijd tegen de klok werd ruim voor tijd gewonnen: de verloting gaat door!

- advertentie -

“We geloofden er vanaf het eerste moment in. Onder aanvoering van de voetbalvereniging werkten we er vol enthousiasme aan. Het zo snel bereiken van het vereiste aantal loten voelt als een 3-0 overwinning op de koploper”, zegt Lennart van der Zwan van NC-websites als een volleerde succescoach. “Dit prachtig resultaat hebben we als team bereikt.”

Huisverloting
Dit jaar bestaat VV Eenrum 100 jaar. Maar de club heeft het – zoals zovele sportverenigingen – financieel niet gemakkelijk. De broodnodige renovatie- en innovatieplannen staan er al lang in de ijskast. Bij het eeuwfeest wil de club klaar zijn voor de toekomst met onder meer een kunstgrasveld, duurzame energiezuinige gebouwen en een chillplek met speeltoestellen. Daarom kwam de club met het idee van deze verloting met als grandioze prijzen een vakantiehuis, nieuwe auto en grote reischeque. De winkans is relatief groot, er zijn slechts maximaal 9900 loten (en minimaal 6000).

Unieke aanpak
Het verkopen van de loten gebeurt online. Daarvoor moest er een goed functionerende website komen die razendsnel heel veel bezoekers zou trekken. Hierbij kreeg de voetbalclub hulp van webbouwer NC-websites uit Winschoten, zowel bij de webbouw als de online marketing. “Ook voor ons was dit een totaal nieuwe ervaring en uitdaging”, zegt Van der Zwan. “Zo’n bijzonder project vraagt om een unieke aanpak. Het voelde ook een beetje als ons kindje, we wilden er koste wat het kost een succes van maken. Daarom hebben we hier vele tientallen extra manuren ingestoken. Het was een continu creatief proces, waar ons voltallige team zich bij betrokken toonde. Elke pauze ging het er wel even over. En dan is het geweldig om dit resultaat te zien.”

Kampioenschap
Nu de verloting zeker doorgaat, zetten de betrokkenen de komende weken volop in voor de verkoop van de resterende 3900 loten zodat de club al haar plannen kan uitvoeren. De Winschoter webbouwer heeft er zin in: “De wedstrijd is gewonnen, nu het kampioenschap nog.”

Huis winnen? Koop snel je lot.

- advertentie -

Foto: Egbert Nijkamp

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button