AlgemeenKort nieuwsSport

Geslaagd judokamp voor judo instituut Noord

- advertentie -

Winschoten/ Schoonoord – Vorig weekend waren er geen judowedstrijden voor de judoka’s van judo instituut noord. Het was namelijk weer tijd voor het jaarlijkse judokamp.

- advertentie -

Met bijna 100 judoka’s vanaf 8 jaar ging de reis deze keer naar De Riegheide in Schoonoord. Vrijdagmiddag vertrokken alle judoka’s vanaf de trainingslocatie Sportfabriek Britannia in Oude Pekela. Aangekomen in Schoonoord werd er gegeten en toen het donker werd trokken alle judoka’s naar het aanliggende bos. Daar werd een spannend bosspel gespeeld. Nadat iedereen weer terug was, werd de tent nog even op z’n kop gezet met veel muziek en gezelligheid.

Na een korte nacht begon de volgende dag met een stevig ontbijt en een bosspel, waarbij traditiegetrouw enorm werd vals gespeeld. Na de middag gingen de judoka’s fanatiek aan de slag met de zeskamp. Iedereen deed enorm zijn best, want de groep die laatste werd, zou een “leuke” verrassing krijgen. Uiteindelijk werden de regels omgedraaid en werd de groep die eerste werd getrakteerd op een nat pak. Als afsluitend spel konden de judoka’s zich uitleven  bij het buikschuiven, zodat uiteindelijk iedereen een nat pak had.

In de avond werd er gebarbecued en was het tijd voor het cowboys en indianen feest. Er werd volop gedanst in prachtige kostuums.

Na weer een korte nacht werd de volgende dag opgeruimd en nog heerlijk gespeeld in het bos, gevoetbald en softbal gespeeld.

Halverwege de middag kwamen de ouders hun kinderen moe en voldaan weer ophalen.

Wij van Judo Instituut Noord kunnen mede dankzij onze oudere judoka’s die geweldig hebben geholpen, terugkijken op een zeer geslaagd judokamp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button