AlgemeenCultuur

Stef Bos komt met zijn nieuwe show ‘Kern’ naar De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 18 oktober komt Stef Bos met zijn nieuwe show ‘Kern’ naar Theater De Klinker in Winschoten. ‘Kern’is een reis van een vijftiger die stil staat bij de grote thema’s van het leven. Met deze show won Stef in Zuid Afrika de ‘Fiesta’, dit is de belangrijkste theaterprijs die het land kent.

Stef over ‘Kern’: ,,Het werd geboren door een verspreking in een gesprek met mijn zoon. Toen ik hem vroeg wat hij later wilde worden, had hij geen zin om die open deur in te trappen. Hij wilde een grap maken door mij hetzelfde te vragen. Hij versprak zich en vroeg: papa, wat wil jij later worden als je dood bent? Daar werd voor mij ‘Kern’ geboren. De schoonheid van de vergissing en wat een bijzondere vraag om te stellen. Veel interessanter dan de oorspronkelijke. Deze vraag bleef hangen in mijn kop en een paar maanden later schreef het antwoord zich bijna als vanzelf.’’

- advertentie -

Met ‘Kern’ gaat de zanger de diepte en de hoogte in, hij zingt alles eruit wat erin zit. In de lijn van een gedachte als deze: Het onzegbare willen zeggen en het niet kunnen. Alles niet kunnen en het toch doen. Misschien is dat de ‘kern’ van het leven… Stef Bos zingt en musiceert recht uit het hart. Ook in Winschoten zullen de bezoekers geraakt het theater uitlopen.

Kaarten voor de voorstelling ‘Kern’ zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via de www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button