Algemeen

Concert ‘A Musical Meeting’ op 28 oktober 2018

- advertentie -

Nieuw Beerta  Fijne luistermuziek overgoten met een vleugje nostalgie. Dit is wat u kunt verwachten tijdens het concert ‘A Musical Meeting’. Dit concert is de opvolger van de succesvolle ‘North meets South’ concerten van het afgelopen jaar. Vanwege dit grote succes is er een volledig nieuw programma met fraai repertoire samengesteld.

- advertentie -

U hoort prachtige songs als ‘My Way’, ‘Save the last dance for me’, ‘Het Dorp’, ‘Por un amor’, ‘Merci Cherie’, ‘Teach your children well’, ‘Help Yourself”, ‘Up where we belong’, ‘The Way Old friends Do’ en vele andere. Er zijn optredens van Monique van Esch uit Brabant en uit Groningen van Paulien Muis, Hink Uil, Jan Rosema en Erik Blaauw die het concert ook presenteert.

Het concert start zondagmiddag 28 oktober om 15.00 uur. De Kerk aan de Hoofdweg 18 in Nieuw Beerta is open voor publiek vanaf 14.30 uur.

De entree bedraagt € 10,- . Kaarten kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar:   hink.uil@ziggo.nl  of naar kerknieuwbeerta@gmail.com. Telefonisch bestellen kan ook via nummer:  0597 – 43 02 11.Kaarten zijn op de dag van het concert ook verkrijgbaar aan de kassa. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want vol is vol. De kerk was bij het vorige concert volledig uitverkocht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button