Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Beeldende kunstlessen in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Het aanbod van Kunstencentrum De Klinker wordt nog verder uitgebreid, namelijk met beeldende kunst. Lesanka Honigh, vooral werkzaam in de provincie Groningen, is een veelzijdige kunstenaar. Ze tekent, schildert, maakt artwork voor bands of illustraties voor boeken, fotografeert en doet grafisch werk. Bij 8 aanmeldingen start ze met een serie tekenen met potlood, conté krijt en houtskool.

- advertentie -

Gedurende 5 lessen van 1,5 uur gaan leerlingen vanaf 17 jaar met een thema aan de slag, ieder met een eigen tekening, of met meerdere. De lessen worden gegeven op dinsdagavond om 19.00 uur in Cultuurhuis De Klinker. Zowel mensen met als zonder ervaring zijn van harte welkom! Aanmelden kan via www.indeklinker.nl.

Schilderworkshop
In de gemeente Westerwolde worden diverse schilder- en tekenworkshops gegeven. De Klinker gaat hierin de rol van bemiddelaar vervullen en brengt aanbieders en cursisten bij elkaar. Zo ook voor beeldend kunstenaar, docent en tuinder Mieke van Es. Ze tekent, schildert en maakt beelden. Haar werk is divers: van naturalistische schetsen en schilderijen tot geabstraheerde structuren van bijvoorbeeld bomen en water. Wekelijks organiseert zij schilder- en tekenlessen in haar atelier aan de Oudelaan 13 in Bellingwolde. Op vrijdagmiddag is er nog plek voor een aantal cursisten. Houdt u van schilderen en/of tekenen? Meld u dan aan via www.miekevanes.exto.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button