AlgemeenCultuurOp stap

De Klinker zoekt talent, meespelen in sinterklaasvoorstelling

- advertentie -

Winschoten – Wie droomt er niet van? Meespelen in een grote theaterproductie. Dit is de kans, want wij hebben uw hulp nodig! In dit theaterseizoen gaat Cultuurhuis De Klinker in samenwerking met theaterproductiebedrijf Van Straat tot Laan BV een eigen voorstelling produceren rondom onze vrienden uit het Spaanse land. Dit is het tweede jaar dat De Klinker en Van Straat tot Laan de handen ineenslaan om een mooie voorstelling te maken met de oude Goedheiligman. We zijn voor deze voorstelling op zoek naar versterking en doen een oproep aan eenieder die graag eens op het grote podium wil staan en tussen de 16 en 88 jaar oud is. Een unieke kans!

- advertentie -

Voorstelling
Op zaterdag 1 december staat de productie ‘Het Geheim Van De Pepernoot’ in de grote zaal van De Klinker. Deze productie wordt geproduceerd door theaterbedrijf Van Straat tot Laan. De productie wordt gespeeld door talenten uit Winschoten, die ondersteund worden door professionele acteurs van het theaterbedrijf. De talenten krijgen voorafgaand aan de voorstelling een korte en intensieve training om klaar gestoomd te worden voor het grote publiek. Het belooft een wervelende en interactieve kindervoorstelling te worden. Een groot feest voor jong en oud!

Beschikbaarheid
De repetities voor de voorstelling zijn op maandag 26 november in de avond en op zaterdag 1 december de gehele dag. Bij deelname is het gewenst om op beide data aanwezig te zijn.

Aanmelden
Aanmelden voor de audities kan tot donderdag 1 november via email: julian@vanstraattotlaan.nl. Hierbij vragen wij u uw contactgegevens achter te laten plus een kleine motivatie. Tevens kunt u mailen voor verdere informatie. Na opgave ontvangen geïnteresseerden een uitnodiging voor de repetities.

Foto: Hans Pettinga

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button