Algemeen

Sociaal Werk Oldambt organiseert vrijwilligersavond

- advertentie -

Winschoten – De vrijwilligersfeestavond waarbij vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje gezet worden is dit jaar op woensdag 21 november. Vorig jaar was het vrijwilligersfeest een groot succes, voor het eerst op de nieuwe locatie, restaurant In de Stallen aan de Oostereinde 10 te Winschoten. Dit bleek een gouden greep te zijn, gezien de grote publieke belangstelling.

- advertentie -

Dat betekende ook dat er meer mogelijkheden waren om het feest een andere opzet te geven, door gebruik te kunnen  maken van verschillende zalen. Nieuw daarbij was, dat men ook gebruik mocht maken van de bowlingbanen.

Belangrijkste van de avond is natuurlijk, wie wordt de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2018? Dagelijks zijn veel vrijwilligers actief binnen de gemeente Oldambt voor hun vereniging, sportclub, kerk, Sociaal Werk Oldambt etc.,

De jury kiest uit alle inzendingen een winnaar en datzelfde geldt voor de vrijwilligersorganisaties, ook daaruit wordt een winnaar gekozen. Verder wordt er een jongere gekozen als vrijwilliger van het jaar tot de leeftijd van 25 jaar. Iedereen kan en mag een persoon voordragen om vrijwilliger van het jaar te worden.

U kunt een vrijwilliger(s) groep nomineren voor 31 oktober 2018 door een motivatie te schrijven waarom juist deze vrijwilliger(s) de titel “vrijwilligersgroep van het jaar” of de “aanmoedigingsprijs voor de jongeren” verdient. Deze motivatie kunt u sturen naar Nathanja Mulder.n.mulder@sociaalwerkoldambt.nl  De prijs wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Ook deze avond wordt weer veelbelovend, gezien de artiesten die er gaan optreden.Wie dat allemaal zijn, wordt later bekend gemaakt in een persbericht, dus houd nieuws hierover nauwkeurig in de gaten. Meer informatie over deze feestavond is ook te vinden op de Facebookpagina van Sociaal Werk Oldambt / Vrijwilligersfeest.

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button