Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Participatiebedrijf Afeer trots op behalen van FSSC2000 certificering

- advertentie -

Winschoten – Participatiebedrijf Afeer heeft de certificering voor voedselveilig werken behaald. Het certificaat is één van de eisen om voedingswaren in te mogen pakken. heeft dit volledig op eigen kracht gedaan. Met een team van eigen mensen is er een kwaliteitssysteem opgezet. Afeer is dan ook trots op het in ontvangst nemen van de FSSC 22000 certificering voor voedselveilig werken. Ze heeft dit certificaat gekregen voor het totale proces van magazijn, opslag tot de verschillende ruimtes waar voedselveilig wordt gewerkt. Hier werken ruim 100 mensen dagelijks met voedingswaren.

- advertentie -

In 2018 zijn wereldwijd de normen aangescherpt met een viertal extra eisen. Afeer heeft als een van de weinige participatiebedrijven dit certificaat behaald.

Afeer is het participatiebedrijf voor de gemeenten Oldambt, Westerwolde en Pekela. Afeer is dé matchmaker van Oost-Groningen tussen werkzoekenden die een beroep op de Participatiewet doen en werkgevers. Afeer helpt bedrijven bij het maken van producten. Of door ze samen te stellen of in te pakken. Zo voegt Afeer waarde toe aan het werk van ondernemers.

Over Afeer
Wij vinden dat iedereen recht heeft op werkgeluk. Sommige mensen vinden hun weg naar werk gemakkelijk, anderen kunnen wat hulp gebruiken. Die hulp bieden wij. Er zijn mensen die werk zoeken en er is werk dat mensen zoekt. Afeer zorgt dat ze elkaar vinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button