AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Kids Fun Days in Oldambt druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag, woensdag en donderdag worden in de herfstvakantie de Kids Fun Day’s georganiseerd. Plaatsvervangend burgemeester Rika Pot van de gemeente Oldambt opende samen met stadsdichter Bianca Neeltje Horst de driedaagse. Na een druk op een grote rode knop vloog er confetti de lucht in en konden de kinderen naar binnen.

- advertentie -

Tijdens de drie dagen kunnen de kinderen aan allerlei creatieve dingen meedoen of spelen op onder andere springkussens en kleine fietsjes. Er kon worden getimmerd, de damclub was aanwezig, er konden sierraden en windlichten worden gemaakt, gekleurd en geknutseld, een mooi potje met bloemetjes worden gemaakt en er werd geschminkt.

Op de dinsdag waren er onder andere workshops karate, dansen en rolschaatsen en was de politie met een auto aanwezig. Op woensdag zal team Giessen het kickboksen laten zien waarbij ook wereldkampioen Sarel de Jong aanwezig zal zijn. Ook kan er weer gedanst en gerolschaatst worden.Op de donderdag zullen de brandweer van Winschoten en de Stichting Oud Brandweermaterieel aanwezig zijn met verschillende demonstraties.

Uiteraard was er genoeg te eten en drinken voor de kinderen die aan een kleine pauze toe waren. De eerste dag was een groots succes en ook de andere 2 dagen beloven veel vertier voor de jeugd tijdens de vakantie.

Foto’s: Marcel-Lameijer.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button