Algemeen

Het Groninger Landschap doet mee met de landelijke Natuurwerkdag op zaterdag 3 november

- advertentie -

Midwolda – Onder begeleiding van een deskundige help je mee met zaag- en snoeiwerkzaamheden op Landgoed Ennemaborg in Midwolda.
De landelijke Natuurwerkdag vindt steevast plaats op de eerste zaterdag in november. De provinciale Landschapsbeheerorganisaties organiseren in samenwerking met LandschappenNL de Natuurwerkdag. Dit jaar vindt de Natuurwerkdag voor de 18e keer plaats.

- advertentie -

De Natuurwerkdag is een groene work-out die ook bijdraagt aan het behoud van natuur en landschap. Het is bovendien gezond, leuk en gezellig om met anderen buiten aan het werk te zijn. Wil je op een ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoeten? Doe dan mee aan de Natuurwerkdag op Landgoed Ennemaborg in Midwolda.

Programma
10.00 uur – Ontvangst met koffie en wat lekkers
10.15 uur – Uitleg werkzaamheden
10.30 – 15.00 uur – Handen uit de mouwen steken, inclusief lunch
15.00 – 16.00 uur – Afsluitende borrel met hapje

U kunt zich aanmelden via de website: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/ennemaborg-midwolda
Locatie: Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda

De Natuurwerkdag wordt georganiseerd in samenwerking tussen de Landschapsbeheerorganisaties, de Provinciale Landschappen, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Scouting Nederland, A Rocha, IVN en de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie.

Foto: Het Groninger Landschap

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button