Algemeen

Verkoopprijs van huizen in het Oldambt wijkt het meest af van de vraagprijs

- advertentie -

Oldambt – Wie een woning koopt in de gemeente Oldambt betaald baak zo’n 5,9% minder dan de vraagprijs, dat is gebleken uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarmee liggen de verkoopprijzen van bestaande woningen in het Oldambt relatief het verst beneden de vraagprijs.

- advertentie -

Top tien
De gemeente Oldambt staat daarmee in de top 10 van Nederland. Maar er zijn meer gemeenten in de provincie Groningen, namelijk: Pekela (-5,3%), Bellingwedde (-5,4%), Delfzijl (-5%), Eemsmond (-5,3%), Loppersum (-5,5%) en De Marne (-5,4%).

Uit onderzoek van het CBS blijkt ook dat woningen in de provincie Groningen 7 maanden te koop staan. In 2014 was dat gemiddeld 9 maanden.

Foto: Piaxabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button