AlgemeenSport

Zwemvereniging GZVW sluit Nationale Zwemvierdaagse af met discozwemmen

- advertentie -

Winschoten – Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober 2018 werd in zwembad “De Watertoren” in Winschoten de Nationale Zwemvierdaagse georganiseerd door zwemvereniging GZVW. De vierdaagse werd vrijdagavond afgesloten met disco zwemmen en een feestelijke afsluiting.Tijdens de vierdaagse werden de jongste en de oudste deelnemer in het zonnetje gezet.

- advertentie -

Traditiegetrouw word er in de herfstvakantie de Nationale Zwemvierdaagse georganiseerd. Dit jaar kon iedereen dagelijks 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Dit zijn 10, 20 of 40 baantjes. Wie dit vier dagen achter elkaar heeft gezwommen kreeg voor deze knappe prestatie op vrijdag een mooie medaille.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button