Algemeen

Uitbreiding en ludieke actie bij Steenhuis Mini Opslag!

- advertentie -

Scheemda – Veel bedrijven en particulieren die extra ruimte nodig zijn weten het inmiddels al, wie voordelige opslagruimte zoekt in de provincie Groningen, gaat naar Steenhuis Mini-Opslag.

- advertentie -

Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 biedt Steenhuis volop opslagruimte te huur voor bedrijven en particulieren. Klanten betalen enkel voor de ruimte die zij nodig hebben. En is de ruimte overbodig, dan is de huur snel op te zeggen.

Steenhuis zelf geeft aan dat er door de enorme vraag is besloten om uit te breiden met zeker tachtig extra opslag Units. Daarbij is ook de beveiliging verbeterd. Zo is de camerabewaking uitgebreid en de deurbeveiliging met inbelsysteem functioneert vlekkeloos. Zo kunnen klanten hun spullen tegen lage kosten veilig en vertrouwd laten opslaan bij ons.

*Kraak de code*

Om de uitbreiding te vieren hebben ze een ludieke actie bedacht waar iedereen aan mee kan doen. Voor meer informatie over de actie ga dan naar hun Facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button