AlgemeenKort nieuwsPolitiek

Bezuiniging jongerenorganisatie Jimmy’s moet volgens coalitie van tafel

- advertentie -

Winschoten –  Halverwege oktober kreeg jongerenorganisatie Jimmy’s in Winschoten te horen dat ze geen subsidie meer zouden ontvangen van de gemeente. De coalitiepartijen in het Oldambt zijn hier niet blij mee en vinden dat de voorgestelde bezuiniging van tafel moet. Jimmy’s functioneert volgens hen goed en ze vinden dan ook dat het college eerst de rol van de jongerenorganisatie moet evalueren alvorens een besluit te nemen inzake de subsidie.

- advertentie -

Jongerencentrum Jimmy’s Oldambt
Op 27 oktober 2018 bestond Jimmy’s Oldambt 2 jaar. Jimmy’s is de plek waar jongeren tussen de 12-27 jaar naar toe kunnen voor al hun vragen, problemen, plannen en ideeën. Je kan er werken aan je doelen en daarbij ondersteuning krijgen van het team van vrijwilligers dat bijna volledig uit jongeren bestaat. Ook kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals een game avond, workshops of een activiteit waar de jongeren behoefte aan hebben. De organisatie kijkt naar de talenten van jongeren en ondersteunen we hun bij het ontwikkelen van hun talenten. Dagelijks komen er ongeveer twintig jongeren samen om te werken aan hun huiswerk en, als daar behoefte aan is, te praten over hun problemen. Jaarlijks komen er ongeveer zevenhonderd jongeren het jongerencentrum bezoeken.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button