AlgemeenCultuurOp stap

Winterfestival Grasnapolsky kiest De Toekomst als locatie voor editie 2019

- advertentie -

Scheemda – Het driedaagse winterfestival Grasnapolsky heeft als locatie voor de editie van 2019 gekozen voor de voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. Het intieme festival kiest jaarlijks een bijzondere en onontdekte locatie en dit jaar is dat dus De Toekomst geworden.

- advertentie -

Het festival vindt plaats van 8 tot en met 10 februari 2019. Op woensdag 7 november begint de kaartverkoop voor dit weekend vol muziek, kunst, natuur, geschiedenis en meer. Een passe-partout voor dit festival zal € 89,99 kosten De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Dit festival bestaat inmiddels 8 jaar en begon in Utrecht. De laatste 5 jaren was zendstation Radio Kootwijk op de Veluwe de locatie, maar de organisatie vond het tijd voor een nieuw onderkomen. De Toekomst past qua gebouw als omgeving prima bij het festival.

Foto: Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button