Algemeen

Brandweer Finsterwolde oefent op OBS de Uilenburcht in Beerta

- advertentie -

Beerta – Vanmorgen om 9.30uur ging het alarm af op de OBS de Uilenburcht te Beerta. Op een paar mensen na wist niemand van de oefening die gehouden werd met brandweer Finsterwolde. De leerlingen werden naar buiten gebracht uit de gevarenzone. Zonder paniek liepen de leerlingen mee.

- advertentie -

Het team van de brandweer kwam binnen korte tijd aangereden en werd door de hoofd BHV’er opgevangen en verder verliep alles naar plan. Er was brand gesimuleerd in de CV ruimte. Na de oefening was er een nabespreking tussen de aanwezige BHV en de brandweer.

Leerlingen mochten nog een kijkje nemen in de brandweer auto wat men erg interessant vond.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button