Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Onveilige spoorwegovergang Scheemda geblokkeerd door hek

- advertentie -

Scheemda – Donderdagmiddag is er een stevig hek geplaatst bij de spoorwegovergang aan de Vogelzangsterweg in Scheemda. Het hek sluit de overgang definitief af voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er nog wel langs.

- advertentie -

De boeren uit de omgeving kunnen het hek op afstand elektronisch openen, zodat ze goed bij hun land kunnen komen. Het hek is geplaatst door de gemeente Oldambt in samenwerking met ProRail, die ook de voorbereiding en uitvoering van het aanbrengen van een beveiligde installatie met bomen, bellen en lampen versneld regelt.

Lees ook: Overweg Scheemda met hek dicht voor autoverkeer

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button