Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Taxi standplaats gecreëerd bij Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Sinds afgelopen week heeft Winschoten weer een taxi standplaats. Het is een langgekoesterde wens van de eigenaar van Taxi centrale Oldambt Appie Kuiper. Het heeft volgens hem precies één jaar en één maand geduurd.

- advertentie -

De standplaats is gevestigd vlak bij Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Er zou nog een standplaats komen bij het treinstation. Kuiper zou ook graag zien dat er op het Marktplein taxistandplaatsen komen. Die komen er volgens hem nog niet, maar wel is er een regeling getroffen dat taxi’s daar mogen staan mits ze een vergunning hebben van de gemeente Oldambt.

Lees ook: Gemeente Oldambt gaat taxistandplaatsen creëren

Ook de Verenigde Communistische Partij (VCP) wilde graag dat er taxistandplaatsen kwamen in Winschoten. Ook gaven zij vorig jaar aan dat ook op het Marktplein een standplaats moest komen voor taxi’s. Volgens de partij zou bij hotel Victoria een ideale plek zijn. Daar is nu nog geen sprake van.

Lees ook: VCP Oldambt wil taxistandplaatsen terug

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button