Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

Respectvolle 11e herdenking tijdens Allerzielen in Winschoten 2018

- advertentie -

Winschoten – Zondagavond tijdens de 11e Allerzielen herdenking zijn ook dit jaar weer overledenen herdacht. De herdenking vond plaats op begraafplaats Acacialaan en het terrein van uitvaartcentrum Oost-Groningen.

- advertentie -

Beide terreinen waren sfeervol verlicht met duizenden waxinelichtjes, vuurschalen en passend theaterlicht. Er waren dit jaar meerdere speciaal ingerichte plekken, waar een ieder op eigen wijze zijn dierbaren kon gedenken. De plekken waren aangegeven met witte verlichte paraplu’s. Ook voor de aanwezige kinderen was er een speciale plek.

Verdriet was er om het gemis maar ook dankbaarheid, vele mooie verhalen werden verteld over hen die er niet meer zijn.

Samenloop voor Hoop
De kaarsenzakken die zijn gemaakt voor de Samenloop voor Hoop Oldambt zijn ritueel verbrandt. Mensen die aanwezig waren konden ook de TrOostbanken (Social Sofa’s) bewonderen die vorig jaar al zijn geplaatst tijdens het 10-jarig jubileum.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button