AlgemeenVideo

Zijne Majesteit de Koning opent Ommelander Ziekenhuis Groningen (video)

- advertentie -

Scheemda – Zijne Majesteit de Koning verrichte woensdagmiddag de officiële opening van het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen. De koning verrichte de opening samen met 30 inwoners uit de regio van het ziekenhuis.

- advertentie -

De opening vond plaats op het plein voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Vervolgens kreeg hij een rondleiding en sprak met medewerkers van het nieuwe ziekenhuis gevolgd door een receptie voor genodigden. De opening trok veel belangstellenden die een kijkje kwamen nemen.

Het nieuwe regionale ziekenhuis is een samenvoeging van ziekenhuizen in Winschoten en Delfzijl. In de regio Noordoost Groningen daalt de bevolking en neemt de vergrijzing toe. Daarbij gelden in de ziekenhuiszorg strenge kwaliteitseisen en wordt steeds verder gespecialiseerd. Om ziekenhuiszorg voor de inwoners van de regio voor langere termijn te waarborgen, is gekomen tot de samenvoeging tot één regionaal ziekenhuis.

10 november 10.00 – 15.00 uur: Open Dag
Zaterdag 10 november opent het nieuwe regionale Ommelander Ziekenhuis Groningen zijn deuren voor belangstellenden. Er wordt een route uitgezet langs de meest opvallende en interessante plekken in het ziekenhuis. Op diverse momenten van de dag zullen er kleine en leuke evenementen plaatsvinden die de dag voor iedereen de moeite waard maken.

**Klik hier voor video**

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button