Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Koning Willem-Alexander opent vanmiddag het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen

- advertentie -

Scheemda – Vanmiddag 7 november 2018 tussen 14:00 – 15:00 wordt de officiële opening van het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen verricht door Koning Willem-Alexander, samen met 30 Groningers die hiervoor door het ziekenhuis uitgenodigd zijn. Al enige maanden geleden konden inwoners van de regio zich aanmelden om de officiële opening te verrichten. Uit de vele inzendingen zijn 30 Groningers gekozen. Ze zijn allemaal woonachtig in de regio Noordoost Groningen. Nu is bekend geworden dat zij tijdens het uitvoeren van de openingshandeling worden bijgestaan door de Koning.

- advertentie -

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is zeer vereerd dat de Koning ingegaan is op de uitnodiging om de opening te verrichten. Voorzitter van de Raad van Bestuur Albert Koeleman: “Wij vinden het van groot belang dat dit ziekenhuis wordt geopend door de inwoners van de regio. Het is immers hun ziekenhuis. Maar we hebben ook altijd gevonden dat daar potentieel één persoon aan toegevoegd mocht worden: en dat is de Koning. We zijn dan ook zeer verheugd dat hij ons komt bezoeken.”

30 Groningers
De 30 Groningers die de opening samen met de Koning verrichten zijn uitgenodigd op basis van de wensen die zij hebben ingestuurd en op basis van de plaats waar zij wonen. Koeleman: “Het is een divers gezelschap uit de hele regio. Van Uithuizen tot Bellingwolde en van Veendam tot Delfzijl. De jongste is 4 en de oudste 84 jaar. Het is dus echt een weerspiegeling van onze patiënten en de inwoners van dit gebied.”

7 november 14.00 – 15.00 uur: officiële opening.
De openingshandeling van het Ommelander Ziekenhuis Groningen vindt plaats op 7 november tussen 14.00 en 15.00 uur op het plein voor de hoofdingang van het ziekenhuis in Scheemda. Alle belangstellenden uit de omgeving zijn daarbij van harte welkom. Na afloop van de handeling zal de Koning een rondleiding krijgen door het ziekenhuis en is er een receptie voor genodigden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button