AlgemeenOp stap

Morgen Open dag Ommelander Ziekenhuis Groningen

- advertentie -

Scheemda – Aanstaande zaterdag 10 november van 10:00 tot 15:00 houd het Ommelander Ziekenhuis Groningen een open dag aan de Pastorieweg 1 te Scheemda.

- advertentie -

Tijdens de Open Dag worden gasten ontvangen in de centrale hal met een drankje en wat lekkers. Hier ontvangt u ook een routebeschrijving. Er is een route uitgezet langs de meest opvallende en interessante plekken in het ziekenhuis. Op diverse momenten van de dag vinden er kleine en leuke evenementen plaats, die de dag voor iedereen de moeite waard maken. Tijdens de route die u loopt zijn er ballonnenclowns voor de kinderen. In het restaurant is koffie met wat lekkers.

Afdelingen en onderwerpen die o.a. aan bod komen en bezocht kunnen worden op de route zijn Poliklinieken, Dagbehandeling unit, kijkje nemen in het Ouder Kind Centrum, IC kamer, de Spoedeisende Hulp, AmbulanceZorg Groningen en het Dialysecentrum.

In het restaurant vindt op meerdere momenten van de dag een pianoconcert plaats. Zo zal Karin Strobos (bekende Oost-Groningse mezzosopraan) een optreden verzorgen, begeleid door concertpianiste Else Sterk.
Ruben van der Galiën speelt daarnaast enkele keren een halfuur gevarieerd piano.

I.v.m. de te verwachten drukte op zaterdag 10 november, zal er wellicht extra parkeergelegenheid worden gerealiseerd bij het ziekenhuisterrein.
Wanneer u naar ons ziekenhuis in Scheemda rijdt, volgt u dan a.u.b. de aanwijzingen van de verkeersregelaars, die aan het begin van het ziekenhuisterrein staan en u advies geven.

Bron: Ommelanderziekenhuis.nl
Foto: OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button