Algemeen

Politie krijgt bloemen van familie verwarde man na melding

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondagnacht kreeg de politie een melding dat er een verwarde man bij mensen op de ramen zou kloppen. ‘Op het moment dat wij aankwamen stonden de man en de melder ons op te wachten. De man was op leeftijd en kon ons alleen zijn naam vertellen en dat hij het erg koud had.’ Aldus de politie. ‘Dat snapten wij maar al te goed, aangezien de temperatuur ‘s nachts alweer flink daalt.’

- advertentie -

‘We hebben hem mee genomen naar het politiebureau en hem een bakje thee gegeven. Terwijl de man wat aan het opwarmen was, konden wij uitzoeken in onze systemen waar de man vandaan kwam. Uiteindelijk hebben we zijn adres weten te achterhalen.’ Meldt de politie.

Bloemetje
De politie: ‘Door zijn verwarde toestand en omdat hij geen sleutel van zijn woning bij zich had, hebben we gezocht naar familie in de buurt en hier hebben we de man naartoe gebracht. Als dank hebben we een bloemetje van de familie gekregen.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button