Algemeen

Kinderen uit het Oldambt vieren Sint Maarten

- advertentie -

Winschoten – Dit weekend staat in het teken van Sint Maarten. Gisteren konden de kinderen onder andere in de Langestraat bij de winkeliers langs en uit volle borst liedjes zingen om zo hun rugzakken laten vullen met allerlei lekkernij. Kinderen van de basisscholen liepen met z’n allen door de wijken en centrums in Oldambt.

- advertentie -

Kinderen die mee liepen hadden vrolijke, enge en zeker creatieve lampions bij zich, waarmee ze zich verplaatsten van deur naar deur. Om uiteraard zoveel mogelijk snoep op te halen. Wel hadden enkele bewoners fruit in de plaats van een lekkernij. Wellicht toch niet zo’n slecht idee aangezien de tassen aan het einde van de avond vol zaten met snoepgoed.

heeft u ook leuke foto’s? Stuur ze via de Facebookchat of reageer op het bericht. 

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button