Algemeen

Het Sinterklaaspapier is op, ik herhaal Sinterklaaspapier op

- advertentie -

Oldambt – Oldambt Aktief vraagt om Sinterklaaspapier, heel veel sinterklaaspapier. Helaas is het elk jaar in het Oldambt nog nodig om een Sinterklaasactie en een Kerstactie te organiseren. Er zijn nog steeds mensen die beneden het minimum leven en geen geld hebben voor bijvoorbeeld cadeautjes voor de kinderen.

- advertentie -

De vrijwilligers hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en heel veel speelgoed en kleding in ontvangst mogen nemen van veelal particulieren. Dit is allemaal gecontroleerd en schoon gemaakt en wordt nu allemaal ingepakt om met Sinterklaas te kunnen uitdelen. Veel cadeautjes staan al ingepakt in het huis van de familie Postmus. Hun voorkamer is in deze periode echter helemaal onbruikbaar omdat deze is afgeladen met de spullen. Helaas is het Sinterklaaspapier bijna op, dus als u als particulier of bedrijf nog rollen over heeft, ze willen het heel graag gebruiken om heel eel kinderen blij te kunnen maken.

Er kunnen voor de Sinterklaasactie nog mensen worden aangemeld tot vrijdag 23 november. De aanmeldingen worden allemaal gecontroleerd zodat het speelgoed en de kleding bij de juiste gezinnen terecht komt.

Ook voor de Kerstactie, waarin voor alleenstaanden en gezinnen die onder het minimum leven een kerstpakket wordt samengesteld, is Oldambt Aktief nog op zoek naar gulle gevers. Vele bedrijven gingen u de afgelopen jaren voor met gulle giften. Veel mensen konden zo rond de kerst in de afgelopen jaren even extra worden verwend.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button