AlgemeenKort nieuwsSport

Judoka’s Judo Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen boeken geweldige resultaten in Zweden

- advertentie -

Oldambt – Vrijdagmorgen 9 november is een grote groep judoka’s en begeleiders van Judoschool TRJ Oost-Groningen, in een luxe touringcar, afgereisd naar Zweden. Daar stonden zaterdag 10 november de 24 judoka’s van Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen op de judomat in het Zweedse Staffanstorp. Dit judotoernooi staat bekend als een van de sterkste en sfeervolste judotoernooien van Zweden, met deelnemers uit Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Denemarken, Duitsland en Nederland.

- advertentie -

De judoka’s van Judo TRJ Oost- Groningen wisten maar liefst 14 keer de finales te bereiken. Wat resulteerde in Goud voor de technische judoënde Amanda Lich. Ook was er goud voor de sterk judoënde Caylan Wering en Luna Arends. In grote poules wist er knap het zilver binnen gehaald worden door: Rik Fissering, Janniek Pool, Heleen Pool, Milan Grave, Eva Hanghy en bij de veteranen Jeroen Ter Veer. Knap was ook het brons van Jens Jagt en Freya Werdekker. Helaas verloren Mike Oost, Alexander Christov en Götz Mäckel de finales om het brons, maar mogen zeer tevreden terug kijken naar deze ervaring. Als judoclub is Judoschool TRJ Oost-Groningen op de zesde plaats geëindigd in het clubklassement, bij een toernooi waar 61 judoclubs uit 6 nationaliteiten aan mee deden. Naast deze geweldige resultaten was de eenheid en geweldige sfeer een prachtige ervaring.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op www.judotanrenjutsu.nl en like onze Facebook pagina.

Foto: Judoschool TRJ

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button