Algemeen

Koopspektakel tijdens Black Friday Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De detailhandel verwacht enorme drukte tijdens Black Friday. Dit is de dag waarop winkels stunten met flinke kortingen en aanbiedingen. Het fenomeen is overgewaaid uit de Verenigde Staten en lijkt een traditie te worden, ook in Winschoten.

- advertentie -

Black Friday is bedoeld om een vliegende start te geven aan de feestmaand met als hoogtepunten het sinterklaasfeest en kerstmis. Winkeliers doen deze editie, dit jaar op vrijdag 23 november, massaal mee. “Wij verwachten dan ook dat consumenten dit jaar blij verrast worden met geweldige aanbiedingen” zegt Pascal Meinders van Retailclub Winschoten.

Om mensen nog extra de kans te geven hun inkopen te doen, zijn de winkels in Winschoten ook zondag 25 november en zondag 2 december open.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button