AlgemeenIncidenten

24 aanhoudingen bij grootschalige grenscontrole

- advertentie -

Landelijk – Bij een grote Duits-Nederlandse grenscontrole op donderdag 15 november zijn 24 personen aangehouden, onder andere voor witwassen en openstaande arrestatiebevelen. Ruim 4.000 personen en zeker 2.500 voertuigen en treinen zijn onderworpen aan een controle. Op de belangrijke toegangswegen van en naar Nederland moesten alle voertuigen verplicht langs de controle.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto) Foto: Marechaussee

De actie werd uitgevoerd door de Koninklijke Marechaussee, Douane, Politie en de Duitse Bundespolizei. Het doel van de controle is de bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit, illegale migratie, mensenhandel en -smokkel, mobiel banditisme en het vergroten van de verkeersveiligheid.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button