Algemeen

Blauwestad bouwt verder; weer 2 nieuwe projecten in Blauwestad

Blauwestad – Op vrijdag 16 november geeft gedeputeerde Fleur Gräper van Koolwijk om 16:30 uur het startsein voor weer 2 nieuwe projecten in Blauwestad. De bijzondere nieuwe woningen worden gepresenteerd op de Nieuwbouw/VerbouwXL beurs in Martiniplaza.

- advertentie - 

Direct aan het Oldambtmeer, op het eiland Falster in woongebied Het Riet, wordt door rutgergietema.com en VDP Architecten een uniek project ontwikkeld. Op 15 kavels kan een aantal verschillende woningen worden gebouwd, met elk een natuurlijke, Scandinavische uitstraling. De woningen zijn ontworpen met veel licht en hoge plafonds en een optimale ervaring met de buitenruimte. Gericht naar het water bepalen de brede rietkragen en het water mét gemeenschappelijke zwemsteiger het beeld. Het eiland zelf heeft een groot binnengebied met veel groen en bomen. Ruim en toch besloten. Vrij wonen, maar samen met anderen. Hier kan het!

Voor wie op loopafstand van de jachthaven en het strand wil wonen, worden door Extenzo en HJK Architecten 18 geschakelde woningen onder de naam “Havenmeester” gebouwd.
De woningen vormen op de kade een eenheid, maar hebben elk hun eigen karakter door de vele keuzes die u zelf nog kunt maken in plattegrond en kleurstelling. Dit nieuwe project is gasloos en energiezuinig. Alle voorzieningen zijn op de begane grond gesitueerd. Het uitzicht is landelijk en voor de deur kunt u uw bootje aanmeren.

Blauwestad gaat met deze nieuwe projecten verder op de ingeslagen weg en bouwt woningen voor diverse doelgroepen en in diverse stijlen. Of je nu gaat voor rust en ruimte in Het Riet of reuring in het kloppend hart van Het Havenkwartier: voor iedereen is er een plek in Blauwestad.

U bent van harte welkom bij de feestelijke onthulling van de ontwerpen vanmiddag: kom met ons proosten! U vindt Blauwestad op standnummer B36,
Martiniplaza Groningen

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl (archief)


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button