Algemeen

Veilig Verkeer Nederland deelt fietslampjes uit op het Oldambtplein Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Donderdagavond heeft Veilig Verkeer Nederland fietslampjes uitgedeeld op het oldambtplein. De campagne “Ik val op!” in Groningen is begin november dit jaar van start gegaan.

- advertentie -

Deze fietsverlichtingsactie is een van de manieren waarop Verkeerswijzer Groningen dit najaar aandacht vraagt voor veilig fietsen. Op 80 fietspaden en 33 schoolpleinen door de hele provincie worden milieuvriendelijke krijttekeningen aangebracht met de Ik val op-boodschap.

Lees ook: “Ik val op!” in het verkeer; Verkeerswijzer Groningen start fietsverlichtingscampagne

Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van de gezamenlijke overheden in de provincie Groningen. Onder deze naam organiseren zij verkeersveiligheidscampagnes en educatie-activiteiten om het aantal verkeersslachtoffers verder terug te dringen. ‘Wij maken ons sterk voor een verkeersveilig Groningen. Er gebeuren nog steeds te veel ongelukken in het verkeer, waarbij mensen gewond raken of zelfs om het leven komen. Daarom werken wij aan de verbetering van wegen, spreken we weggebruikers op onveilig gedrag aan en geven we voorlichting en educatie. Wij staan voor een Verkeerswijzer Groningen!

Foto’s: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button