AlgemeenKort nieuws

12 gelukkige winnaars bij prijsuitreiking optiekzaak Butiq in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Butiq, een eigenzinnige optiekzaak in Scheemda, vierde in oktober haar 2 jarig bestaan. “Bij een verjaardag horen cadeautjes”, stelt eigenaar Otto Knoop. En dus werden afgelopen vrijdag leuke prijzen uitgedeeld onder 12 gelukkige winnaars.

- advertentie -

“De hele maand oktober konden klanten hun aankoopbewijs in een grote pot gooien om één van de 12 cadeautjes te winnen. Afgelopen vrijdag was het feestelijke moment dat de winnaars hun cadeautjes in ontvangst mochten nemen”, aldus Otto Knoop.

De cadeaus bestonden uit 5 sets hippe sokken met bijpassende veters van Owen Smith, 5 keer het authentieke Butiq huisparfum, een designer tas van O Bag en een stijlvolle Johnny Loco fiets. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de cadeaus uitgereikt door het team van Butiq.

Otto voegt hieraan toe: “Elke dag openen we met trots de deuren van Butiq. We merken dat onze authentieke winkel, een enthousiast team en onze unieke aanpak een breed publiek aanspreekt. En oktober mag dan wel voorbij zijn, ons werk is nog elke dag een feestje!” Butiq is te bezoeken aan de Poststraat 10 in Scheemda of op butiq.nl.

Foto: Butiq

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button