AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Vrijwilligersfeestavond 2018 druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 21 november werd de jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt gehouden in hotel/restaurant In de Stallen te Winschoten.

- advertentie -

Het was voor het 2e jaar dat het daar werd gehouden en de opkomst was net als vorig jaar zeer hoog. Ruim 400 mensen bezochten deze avond, die in het teken stond van wie de vrijwilliger(s) van het jaar 2018 zou worden. De sfeer zat er direct al goed in, doordat de bezoekers op humoristische wijze  werden ontvangen door Evert Baptist, de entertainer uit Vriescheloo.

Verder was er qua muziek voor elk wat wils, zoals de Rio’s (stemmingsorkest), Shantykoor Maritiem en een optreden van Evert Baptist. Voor de jongeren was er dj Quinto. Ook konden de jongeren bowlen en stonden er spelconsoles waar allerlei spellen op gedaan konden worden zoals o.a. FIFA 2019.

Om 21.30 was het dan zover: de bekendmaking van de vrijwilligers van het jaar 2018. De presentatie van de vrijwilligers van het jaar vond deze keer plaats door middel van professionele  filmpjes waarin de kandidaten aan het publiek werden voorgesteld.

Daarna vroeg presentator Jan Keitz de genomineerden naar voren en hield een kort gesprek met hun over wat ze zoal doen aan vrijwilligerswerk. Een jury die uit 5 personen bestaat uit de gemeente Oldambt, had voor deze avond al hun keuze gemaakt wie de winnaars zouden worden.

En terwijl de spanning steeg in de zaal kwam wethouder Laura Broekhuizen op het podium om de winnaars bekend te maken en de prijzen uit te reiken. De groepsprijs voor vrijwilligers werd bekend gemaakt door Harriët Potze van de Rabobank. De bank stelt zoals ieder jaar € 250,00 beschikbaar voor de groepswinnaars.

De vrijwilliger van het jaar kreeg een tegoed bon voor een etentje voor vier personen inclusief drankjes, beschikbaar gesteld door In de Stallen. En ook de jongerenvrijwilligersprijs werd aangeboden door In de Stallen, een bowlingarrangement voor 4 personen.

De uiteindelijke winnaars zijn geworden:

Jong Vrijwilliger van het jaar    Djamilla Groeneveld (Korfbalvereniging Korwi)

Vrijwilliger van het jaar    ) Dhr & Mevr Mulder (als echtpaar gekozen) WKC = Winschoter Kunstrolschaats Club

Vrijwilligersorganisatie van het jaar   Stichting Musea Heiligerlee: vrijwilligers bij Klokkengieterij Heiligerlee/ Museum slag bij Heiligerlee

Een uitgebreide video van de uitslagen volgt later vandaag!

Foto’s: Paul Mellens & Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button