AlgemeenIncidenten

UPDATE: Auto in de sloot bij knooppunt Zuidbroek; bestuurder spoorloos

- advertentie -

Zuidbroek – Op de afrit van de N33 naar de A7 richting Scheemda en Groningen is donderdagnacht een auto van de weg geraakt. Veel hulpdiensten rukten uit naar knooppunt Zuidbroek.

- advertentie -

Bestuurder spoorloos
De brandweer kwam onder andere met de oppervlakte reddingsteam uit Finsterwolde en een duikteam ter plaatse. Meerdere eenheden van de politie en brandweerlieden hebben in de sloot en omgeving gezocht naar de bestuurder van de auto. Na een tijdje werd de zoektocht gestaakt: de bestuurder had de plek van het ongeval verlaten.

(Lees verder onder de foto)

Gewonde man
Terwijl agenten probeerden te achterhalen waar de bestuurder is gebleven kwam een gewonde persoon zich bij de hulpdiensten melden. Deze meneer was thuis gewond geraakt en de dichtstbijzijnde ambulance stond op de A7. Hierom werd er geadviseerd om naar deze ambulance te rijden, aangezien de ambulance eerst moest gaan keren, en dit meer tijd kostte. Vervolgens is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Deze meneer is niet betrokken geweest bij het ongeval.

(Lees verder onder de foto)

De zwaarbeschadigde auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button