Algemeen

Andre Hofman na de grote brand: ‘Kop der veur en deurgoan!’

- advertentie -

Winschoten – Gisteren werd de worstenmakerij van Slagerij Hofman getroffen door een brand. Er was geen redden aan voor de brandweer: het pand brandde volledig af.

- advertentie -

Eigenaar van de slagerij, Andre Hofman gaf vandaag een reactie op de brand. ‘Kop der veur en deurgoan!’ Dat is ons motto vertelt hij op Facebook. ‘Lieve mensen, allereerst hartelijk dank voor de vele, vele hartverwarmende reacties in woord en geschrift na de verschrikkelijke brand in onze worstenmakerij.( niet de slagerij) Zijn we terneergeslagen? Natuurlijk! Zijn we moe en kapot na de afgelopen dag en nacht? Natuurlijk! Gaan we opgeven en bij de pakken neerzitten Natuurlijk niet. Opgeven komt in onze woordenboek niet voor. Kop der veur en deurgoan is onze moto.’ 

‘Onze noodvoorzieningen draaien sinds gisteravond en afgelopen nacht en morgen op meer dan volle toeren. Inmiddels liggen onze winkels weer vol met de echte eerlijke slagersproducten inclusief de bekende metworsten die u van ons gewend bent. Kom langs proef en geniet. Wij zijn er klaar voor. Vandaag op Black Friday en de dagen erna.’ Aldus Andre Hofman.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button