Algemeen

De dag na de brand; vele mensen nemen een kijkje bij uitgebrande vleesverwerkingsbedrijf

- advertentie -

Winschoten – Na een hevige brand donderdagmiddag aan de Papierbaan is het erg stil geworden op de plek waar gisteren een grote brand woedde. Het pand kan als volledig verloren beschouwd worden.

- advertentie -

Vrijdag, de dag na de brand, rijden auto’s af en aan en nemen mensen een kijkje bij de uitgebrande vleesverwerkingsbedrijf. Ook zie je her en der nog politie afzetlinten aan bomen en hekken hangen. Om het pand zijn hekken geplaatst ter beveiliging.

Donderdagmiddag omstreeks 12:00 kwam de eerste melding binnen bij de meldkamer, al snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand, grote brand gevolgd met Grip 1 en Grip 2. Rond 22:30uur donderdagavond meldde Brandweer Groningen via Twitter dat de nablus werkzaamheden waren afgerond.

Na de diverse meldingen begonnen verschillende protocollen te draaien, medewerkers geëvacueerd, veel rookontwikkeling, NL alert met de waarschuwing ramen en deuren sluiten en scholieren mochten de scholen niet verlaten in verband met de hevige  rookontwikkeling.  Een hectische dag voor alle hulpverleners. Een grote schok voor alle medewerkers van het bedrijf.

Lees meer:
 Zeer grote brand in vleeswarenfabriek Winschoten

– Helikopter ondersteund brandweer bij zeer grote brand

 Leerlingen mogen school verlaten

– Fotoserie: Alles over de zeer grote brand in vleeswarenfabriek Winschoten

– Reactie locoburgemeester Bard Boon op brand Papierbaan Winschoten

– Bluswerkzaamheden grote brand Winschoten afgerond

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button